Instructeurs

Hieronder een overzicht van de instructeurs, coaches en assistenten.

Willy van de Mortel (Instructeur / Coach)

Sahyun Willy van de Mortel is in 1976 begonnen met beoefenen van Taekwon-Do. Momenteel is hij in het bezit van de 8e dan, als één van de weinige in Nederland draagt hij de Master titel. Als deelnemer is hij winnaar van meer dan 140 prijzen op nationale en internationale toernooien. Tevens was hij lid van het nationaal team welke Europees kampioen en zilver en brons behaalden op de Wereld kampioenschappen in Budapest en Athene. Als trainer en coach is sahyun Willy onder andere bekend van de vele successen die hij behaalde met Tomaz Barada (Slovenië), Julia Cross (Schotland) en Bianca Tapilatu (Nederland). Als trainer en coach in dienst van Nederland, Italië, Slovenië, Nieuw-Zeeland en Noorwegen is hij goed voor meer dan 50 ereplaatsen op zowel Europese- als Wereld kampioenschappen! Sahyun Willy is dan ook een graag geziene gast op nationale en internationale Taekwon-Do trainingen en wedstrijden.

Naast het wedstrijd Taekwon-Do verzorgt sahyun Willy veel van de lessen bij Difesa Sports. Door zijn inspirerende manier van lesgeven weet hij de leerlingen in een mum van tijd te enthousiasmeren om het maximale uit hun kunnen te halen

IMG_5676

Mishel Petrovic (Coach)

Taekwon-Do…… ergens eind september 1993 ben ik door mijn vader uiteindelijk op een proefles afgezet. In eerste instantie had mijn vader liever dat ik viool ging spelen, waarop mijn moeder antwoorde..’en wat als hij op straat een keertje ruzie krijgt, moet hij dan viool voor ze gaan spelen?’ Al snel merkte hij dat ik iets anders wilde en accepteerde mijn keus. Ja hoor hier ben ik dan , mijn naam is Mishel Petrovic 34 jaar oud en beoefen nu ruim 21 jaar Taekwon-Do. Taekwon-Do is voor mij een deel van mijn leven geworden en een grote passie. Door Taekwon-Do te beoefenen ga ik gedisciplineerder door het leven en leerde ik mezelf beter kennen. Ik haal veel voldoening uit de wekelijkse trainingen. Tot 5 jaar geleden heb ik met succes aan veel wedstrijden deelgenomen, zowel nationaal als internationaal. Met ondermeer de Europese titel in 2004 in Rimini, Italie. Nu richt ik me meer op het coachen en trainen om de nieuwe gemotiveerde generatie zich te laten ontwikkelen en hun sportieve doelen te bereiken. Dit doe ik samen met mijn trainer sahyun Willy van de Mortel.

Mishel tumb 1

Maxine Pura (Instructeur / Coach)

Maxine begon ook op jonge leeftijd met Taekwon-Do bij Difesa. Na verloop van tijd begon ze ook wedstrijden te draaien met vele mooie resultaten. In 2006 wist ze Open Duits kampioen te worden, ook ereplaatsen op de Open Sloveense. Hoogtepunten in dit jaar was haar Europese titel welke ze in Roemenie behaalde op het onderdeel Tuls. Tijdens de World Cup in Benidorm, Spanje dat jaar behaalde ze een 2e plaats bij de Tuls en een 3e plaats bij het sparren. Tijdens het wereldkampioenschap in 2007 in Quebec, Canada werd ze ook 2e op het onderdeel Tuls. Prachtige prestaties waar ze heel erg trots op kan en mag zijn. Maxine is op dit moment 4de Dan.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3fff

Maartje Gubbels (Instructeur / Coach)

Maartje begon op 5 jarige leeftijd met Taekwon-Do bij Difesa Sports. In 2010, op 13 jarige leeftijd heeft ze haar zwarte band behaald. Maartje is momenteel 3e Dan en zeer actief binnen het wedstrijd Taekwon-Do. Door haar aansprekende resultaten is zij vanaf 2013 dan ook lid van het nationaal team. De kroon op haar nog jonge Taekwon-Do carrière kwam op de Europese kampioenschappen 2013 in Zweden met twee maal goud op de onderdelen sparring en teamsparring. Sinds enige tijd geeft zij ook les bij Difesa Sports. Enthousiast en vol passie brengt ze haar kennis en ervaring over op de leden.

27164296_905772739601333_32402132960193602_o

Jorg Gubbels (Instructeur)

Jorg begon op 5 jarige leeftijd met Taekwon-Do bij Difesa Sports. In 2010, op 13 jarige leeftijd heeft hij zijn zwarte band behaald. Jorg is momenteel 3e Dan en zeer actief binnen het wedstrijd Taekwon-Do. Sinds 2015 lid van het national team en deelnemer aan het WK 2015 in Italië en in Oktober 2015 aan het EK in Schotland. In Schotland tijdens het EK wist hij een 3e plaats te behalen op het onderdeel sparren junioren -56 kg. Sinds enige tijd geeft hij ook les bij Difesa Sports.

IMG_5124

Aaron Epping (Assistent)

Aaron Epping is met Taekwon-do begonnen op jonge leeftijd en heeft op zijn 13de de zwarte band behaald. Aaron is momenteel 2de Dan en actief binnen het wedstrijd Taekwon-do en heeft prijzen gewonnen op diverse toernooien. Als Junior was Aaron’s meest recente prijs een tweede plaats  met het onderdeel tuls op het Nationaal Kampioenschap en een derde plaats met sparren op het internationale toernooi de Holland-Cup.

DSC_4262

Job Maassen (Assistent)

Job is met Taekwon-Do begonnen op zeer jonge leeftijd en heeft op zijn 11de de zwarte band behaald en is momenteel 2de Dan. Job is zeer actief binnen het wedstrijd Taekwon-Do en heeft op diverse Nationaal Kampioenschappen, als mede internationale toernooien, prijzen gewonnen op de onderdelen Tuls, Springen en Sparren. Job traint niet alleen drie keer in de week, maar assisteert daarnaast op Maandag in Helmond bij de Jeugd en op Woensdag in Heeze bij de Jeugd.

DSC_4233

Marc Spierings (Assistent)

Marc Spierings doet aan Taekwon-Do sinds Juli 2010 en heeft op zijn 15de de zwarte band behaald. Marc assisteert op Woensdag bij de Jeugd groep in Heeze.

DSC_0655 copy

Robin Wemmers (Assistent)

Robin Wemmers doet aan Taekwon-Do sinds 2013 en heeft op haar 15de haar zwarte band gehaald. Robin is zeer actief binnen het wedstrijd Taekwon-do en heeft prijzen gehaald op meerdere toernooien, waaronder goud op het Nederlands Kampioenschap op het onderdeel sparren in 2019. Robin assisteert op Maandag bij de Jeugd.

DSC_3696

Laure Tourne (Assistent)

Laura Tourne is op jonge leeftijd begonnen aan Taekwon-do en heeft in Juni van 2019 haar zwarte band behaald. Laura assisteert op Dinsdag bij de Jeugd groep in Helmond.

Erik van Weverwijk (Assistent)

Erik van Weverwijk heeft in Juni van 2019 zijn zwarte band behaald. Erik heeft een langere route genomen naar de zwarte band omdat hij een tijdje pauze heeft genomen. Gelukkig staat de nieuwe generatie al klaar. Erik assisteert op Maandag en Donderdag bij de Jeugd groep in Helmond.

Lars Leijten (Assistent)

Lars Leijten is pas enkele jaren bezig met taekwon-do maar zeer actief binnen het wedstrijd Taekwon-do en heeft prijzen gewonnen op diverse toernooien. Lars heeft een blauwe band en assisteert op Donderdag bij de Jeugd groep in Helmond.