Plaque training op zondag 10 Maart

Geplaatst op 11-03-2024.

Een groep van 40 personen was aanwezig op de plaque training voor leraren en assistenten die lesgeven op een club. Olv van het CTO met GM Willy was er een mooie programma. Het gaat om expertise uitwisselingen, kennis met elkaar delen, van gedachten wisselen met als doel beter en gevarieerder les te kunnen geven. Bijvoorbeeld onderwerpen als een aparte groep die op examen gaan op de LTC, het belang van de ZITs opleiding, creativiteit en werkvormen bedenken bij oa tul, sparring, steps, kracht en conditie. Assistenten die een stukje kennis moeten overdragen op een didactische wijze naar ervaren leraren. Lesgeven op muziek, verschillende spelvormen en een theoretische Quiz.

Sahyun Martijn met stellingen.

Sahyun Ron met didactiek

Aandachtig toehoren.

In kleine groepjes werken

Op muziek.