Flevo Cup met mooie resultaten

Geplaatst op 04-03-2024.

Mooie resultaten gisteren bij de Flevo Cup in Almere. We waren aanwezig met 8 deelnemers en 3 coaches en ook 3 scheidsrechters. Esli, Sydney en Luc waren de gehele dag bezig.
Voor de deelnemers begon de dag een keer met het springen gevolgd door tuls en sparren.
Bij het springen was er goud voor Sem en Sven, ook de andere prima maar er was alleen maar een eerste plaats. Bij de tuls een mooie 1e plaats voor Ian die daar best een aantal partijen voor moest draaien. Bij het sparren een 3e plaats voor Isa en ook een hele mooie 4e plaats voor Karlijn. Sem wist na zijn eerste plaats bij het springen ook een 2e plaats te winnen bij het sparren waar hij in zijn eerste partij een bekende tegenstander dit maal wist te verslaan. Voor Jersey was het spannend in een zwaardere en oudere poule te starten maar dit ging haar erg goed af. Ze wist haar partijen overtuigend te winnen en vooral met een goed mindset. Als afsluiter was Cody aan de beurt die ook met winst wist af te sluiten. Een goede test voor de Warrior Open van volgend weekend in London.
Een totaal van 5 goud en 1 zilver en een bronze, mooi en weer op naar het volgende tournooi.
Ook dank aan de coaches, scheidsrechters en supporters voor hun steun.