Open Dutch was weer een groot succes.

Geplaatst op 08-02-2024.

De Open Dutch 2024 zit er weer op, en het was weer  een groot succes ook dit jaar.

Dit alles is alleen mogelijk geweest door het werk van alle vrijwilligers, zonder hen is het niet mogelijk om zo’n internationale wedstrijd van deze omvang te organiseren.

Dit alles in een uitermate geschikte locatie Fletcher Wellness Hotel Helmond.

Wethouder van Sport, de heer Harry van Dijk was wederom te gast en sprak weer zijn waardering uit naar organisatie en respect van de deelnemers uit 20 verschillende landen. Een Helmond promotion dus en we zetten hier Helmond mooi met op de kaart.

Ook de eigen Difesa Sports deelnemers waren natuurlijk vertegenwoordigt op dit toernooi, en met succes. Beide deelnemers welke ook voor het EK in April zijn geselecteerd wisten ook hier in de prijzen te vallen. Cody Oranje behaalde een 3e plaats bij het sparren -63 kg senioren. Jersey Ter Burg wist bij de pre-junioren maar liefst 3 prijzen te winnen, bij tuls een 3e plaats en bij het sparren een 2e plaats en als laatste bij het overall sparren ook weer een 3e plaats.

De uit Heeze/Leende afkomstige Sven Langenhuijsen wist een mooie 2e plaats te winnen bij het sparren jeugd rode banders. Hij is tevens ook weer genomineerd voor sporttalent van het jaar!

En ja hoor de datum voor 2025 is al bekend, zaterdag 25 Januari Open Dutch 2025.