Mooi resultaat bij Battle of the Lowlands

Geplaatst op 15-10-2023.

Zaterdag 4 Oktober was Difesa Sports met 4 deelnemers aanwezig op de Battle of the Lowlands in Almere. Laatste wedstrijd voor het NK in Nunspeet op 12 November. En ook een mooie gelegenheid om te spreken met coaches voor de komende Open Dutch van 27 Januari 2024. De banner was er natuurlijk ook bij 🙂

Deelnemers waren Karlijn, Sven, Jersey en Sydney. Scheidsrechter was Emiel en coaches Cody en Willy waren van de partij. Ook Carlo Ter Burg als club fotograaf.

Deze keer waren er prijzen voor Sven een 3e plaats bij de hoogte sprong, voor Sydney een 1e plaats bij het breken en een mooie 4e bij het sparren. En Jersey won een 2e plaats bij Tuls, een 1e plaats bij de hoogte sprong en ook een 1e plaats bij het sparren.

Een mooie een succesvolle dag.