Lukas nieuwe zwarte bander bij Difesa Sports

Geplaatst op 19-12-2021.

 

Zaterdag 18 December was er nog een dan examen ingepland, in totaal 3 kandidaten. Een kandidaat voor 1e Dan was Lukas van der Vorst van Difesa Sports.

Hij werd bijgestaan door Lucas Tobisch als zijn examen partner. Verder was er een kandidaat voor 2e Dan, Lars de Rijk van TC Deurne. En ook nog een kandidaat voor 6e Dan, sabum John Verkerke van Oh Do Kwan.

Gestart werd met de kandidaten voor 1e en 2e Dan, verschillende saju’s/alle tuls/matsogies/hosin sul/breektechnieken/kussens trappen en nog wat fysieke oefeningen, afgesloten werd er met een aantal theorie vragen. Dit alles werd door de kandidaten naar behoren afgewerkt en konden ze op het einde gefeliciteerd worden met hun nieuw behaalde graduatie. Gefeliciteerd Lars en Lukas.

Voor sabum John Verkerke ook een programma met saju’s/tuls/matsogies/hosin sul/breektechnieken en de bijbehorende theorie. Als partner was sahyun Ron van der Lee meegekomen, een goed ingewerkt koppel 🙂

Ook sabum John werd op het einde gefeliciteerd door GM Willy van de Mortel met het voldoen aan de eisen voor de 6e Dan. Een mooi examen.