Aanpassingen tijden en dagen ivm nieuwe regels

Geplaatst op 28-11-2021.

Beste leden, ouderen verzorgers,

Zoals de meeste van jullie hebben ook wij het nieuws gelezen dat vanaf maandag 29/11 alle niet essentiële bedrijven vanaf 17:00 dicht moeten zijn. In overleg met de leraren en Fitnessclub hebben we gezocht naar een passende oplossing. We willen graag iedereen de mogelijkheid bieden om in fysieke vorm te blijven trainen. We hebben er voor gekozen om de lessen in de middag en op zaterdag te laten plaatsvinden. In onderstaande schema zie je het tijdelijke rooster.

Komt een lestijd jou persoonlijk niet uit? Neem dan even contact met ons op. Dan kijken we samen even of je bij een ander tijdstip kunt deelnemen.

We hopen iedereen weer te zien op training aankomende week!

Sportieve groet,

Team Difesa Sports