Onderling wedstrijdtje groot succes.

Geplaatst op 13-07-2021.

Op zaterdag 10 Juli organiseerde Difesa Sports een onderling wedstrijdtje voor de jeugd, zo kon men kennismaken met de wedstrijdsport of gewonnen keer oefenen. Ook een mooie oefening voor de scheidsrechters in opleiding welke geïnstrueerd werden door hoofdscheidsrechter sabum Emiel Kloor.

Na welkom geheten te zijn werd de warming-up verzorgt door Jerom Dankers wat eindigde met een mooie “Lion’s Breath”.

Toen was het tijd om te beginnen met het onderdeel tuls, dit tegelijkertijd in 2 zalen in kleine poules. Ook een mooie test voor het aankomende gup-examen!

Hierna was er een kleine pauze en tijd voor een drankje en wat lekkers, waarna weer gestart werd met het onderdeel sparren.  Het laatste onderdeel was het springen, deze keer de nop chagi. Hierbij ging men zo hoog dat de plafond platen een eruit gehaald moesten worden!

Al met al was het zeker geslaagd en voor herhaling vatbaar. Op het einde werden de winnaars en deelname certificaten uitgereikt en was het tijd om alle scheidsrechters/vrijwilligers te bedanken en te voorzien van een kleinigheidje.

De ouders konden er deze keer jammer genoeg niet bij zijn, echter Duncan Epping heeft 250 foto’s gemaakt en die ook online geplaatst. Dus ga kijken waar je op staat. Hartelijk dank Duncan voor ook het plaatsen van foto’s tijdens de wedstrijd.

Hier de link voor de foto’s:  Difesa Sports wedstrijd 10 Juli