LTC van 23 Mei online

Geplaatst op 23-05-2021.

 

 

Ook de LTC van zondag 23 Mei (1e Pinksterdag) was wederom online!

Maar wie weet een volgende keer gewoon weer face to face, dit was wel wat te horen viel een wens voor velen. Desondanks toch gewoon een mooie opkomst met een 80 personen, van 2e gup tot zelf GM James Tjin A Ton. Er werd o.l.v. sahyun Martijn Lindeboom gebruik gemaakt van Breakoutrooms op Zoom wat zeker weer een meerwaarde had.

Van Difesa Sports waren er 14 deelnemers op deze LTC wat denk ik een van de grootste afvaardigingen was! Sahyun Willy verzorgde samen met de CTO-leden deze LTC wat goed gelukt was zoals in de nabespreking naar voren kwam.

Wel heeft het CTO afscheid genomen van Sabum Edwin van der Lee die naar 11 jaar lid te zijn geweest het stokje gaat doorgeven. Nogmaals heel hartelijk dank voor je tomeloze inzet in al die jaren, gelukkig blijft Sabum Edwin nog gewoon actief binnen de bond.

Hopelijk een volgende keer weer gewoon in de zaal. Taekwon.