Mooie opkomst bij online seminar

Geplaatst op 08-02-2021.

Met maar liefst 255 aanmeldingen voor de online seminar van ITF Nederland dus een groot succes. En zeker ook erg leuk om weer een aantal Taekwon-Doka’s in pak te zien trainen.

Ook van Difesa Sports waren een aantal deelnemers, Fam. van Weverwijk, Fam Ter Burg, Fam van Langenhuijsen, Fam Keijers, Fam Tobisch, Robin Wemmers, Lukas van der Vorst.

Nadat voorzitter van ITF Nederland sabum Tim Kool de opening had gedaan en de eerste instructeur had voorgesteld ging men aan de slag.

Het sparring gedeelte nam sabum Stephen Tapilatu voor zijn rekening met verschillende uitstap mogelijkheden en counters. Sahyun Willy had het stukje techniek waar aandacht was voor technieken die we niet zo vaak trainen en ook niet op deze manier. Als laatste was Sahyun Mark Hutton aan de beurt die ons mee nam met Fit for Purpose. Het uiterste uit je halen en dat als o.a. levensdoel.

Dank aan ITF Nederland voor de organisatie van dit online evenement, volgende internationaal seminar is op zaterdag 27 Februari en dan staat de focus op sparring met alle facetten.