Veel animo en goede respons op seminar Argentinië.

Geplaatst op 17-11-2020.

Veel animo en goede respons op seminar Argentinië.

Op zaterdag 14 November was het tijd voor een “familie” sparring seminar op verzoek van ATRA Argentinië. Sahyun Willy samen met Maartje en Jorg zorgden voor een uitstekende sparring seminar, die via Zoom in vele landen werd bekeken en meegedaan. De organisatie gaf aan dat er o.a. deelnemers waren uit België, Nederland, Italië, Portugal, Chili, Peru, Mexico, Venezuela, Puerto Rico, Paraguay, Bolivia en natuurlijk Argentinië. Het was erg fijn om zelfs Grandmaster Wim Bos online aanwezig te hebben.Na een uurtje trainen was het tijd om nog een aantal vragen te beantwoorden voordat we de seminar konden afsluiten.

Wij, Maartje en Jorg en mijzelf willen de organisatie hartelijk bedanken maar zeker ook iedereen die heeft deelgenomen.

Hopelijk tot snel weer ergens in een sporthal.

 

 

 

  

Bondstrainer Randy doet ook mee,TOP.