Difesa Sports met online LTC 24 Oktober

Geplaatst op 25-10-2020.

De online landelijke technische cursus zit er weer op. Een geweldige opkomst van 105 leden van 2e gup t/m 5e dan. Ook Difesa Sports was erg vertegenwoordigt hierbij met 8 deelnemers! Voor 3e Dan Jorg Gubbels, 2e Dan Job Maassen en Esli van Leuken en voor 1e Dan Sydney Ter Burg, Erik van Weverwijk, Laura Tourne, Robin Wemmers en Jerom Dankers. Voor het CTO was sahyun Willy van de partij.
Allemaal samen aan het trainen onderleiding van het CTO. Alle hoge tuls werden tot in detail behandeld, vragen die vooraf werden ingestuurd en de geschiedenis van Taekwon-Do kwam aan bod.
Dit alles in vier groepen met de verschillende graduaties.
Wij willen iedereen bedanken voor het enthousiast deelnemen aan deze training. Ook willen wij de leraren van de CTO commissie bedanken voor het lesgeven en het delen van de Taekwon-Do kennis. Op naar de volgende keer! 🙏🏻
Hieronder een impressie hoe dat er zo’n beetje uitziet 🙂 Soms wat ruimer of lekker knus in een kleine ruimte, met of zonder huisdieren 🙂