Cursus zelfstandig I.T.F. Taekwon-Do sportleider start weer.

Geplaatst op 23-08-2020.

Beste sportschoolhouders,

Zoals jullie bekend, konden de vorige weekenden vanwege alle coronaperikelen niet doorgaan. Inmiddels lijkt het er op dat we met de huidige maatregelen gelukkig wél weer in staat zijn om de opleiding (zelfstandig I.T.F. Taekwon-Do sportleider) te kunnen verzorgen. We hebben dan ook nieuwe data kunnen vastleggen en hopen dat we daarmee nog vóór het eind van het kalenderjaar in ieder geval de instructiemomenten van deze opleiding kunnen voltooien.

De nieuwe data die gepland staan, zijn:
– Weekend 1 (A-ITS + Z-ITS): zaterdag 26 en zondag 27 september 2020
– Weekend 2 (A-ITS + Z-ITS): zaterdag 17 en zondag 18 oktober 2020
– Weekend 3 (Z-ITS): zaterdag 14 en zondag 15 november 2020

Er hebben zich al veel enthousiaste deelnemers zich aangemeld voor deze opleiding. Deze deelnemers hebben via de e-mail een bericht ontvangen met informatie.
Wij hebben de inschrijving nog even kort her opent zodat deelnemers zich alsnog kunnen opgeven. Inschrijven kan t/m 30 augustus 2020.
Vanwege het corona virus en het in acht nemen van de corona regels hebben wij ervoor gekozen dat er capaciteit is voor 15 deelnemers deze weekenden.
Dit betekend dat er nog 3 plekken vrij zijn. Wij zouden jullie willen vragen dit te communiceren met jullie leden.

Alle informatie over de weekenden is te vinden op de website in de agenda: https://www.itf-nederland.nl/evenement/zelfstandig-i-t-f-taekwon-do-sportleider/
Natuurlijk houden we alle ontwikkelingen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten en er zullen dan ook ongetwijfeld zo nu en dan aanvullende maatregelen en aangepaste procedures nodig zijn tijdens de weekenden.
Hierover zullen we jullie t.z.t. informeren.

Wij wensen iedereen veel plezier bij deze leerzame weekenden.
Mochten er nog vragen zijn horen wij het graag.

Met sportieve groet,
Bo Rook