Nieuwe update voor trainingen en examen Helmond

Geplaatst op 29-06-2020.
Beste allemaal,
 
(dit bericht geld voor de locatie Helmond, voor Heeze wachten we nog op bericht van de gemeente!)
Met dit mailtje willen bij positief nieuws brengen! De overheid heeft bekend gemaakt dat er per 1 Juli weer een versoepeling van de maatregelen is. Wij kunnen dus weer binnen aan de slag.
De lessen zullen er dus weer normaal uit zien, met contact en sparren. Ook de tijden en groepsindeling weer als voorheen zoals vermeld op deze site. We moeten ons nog wel aan een paar regels houden zoals.
 
– Dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het  coronavirus is getest.
– Het blijft daarbij belangrijk dat er zoveel mogelijk voor en na het sporten door en tot de deelnemers    ouder dan 18 jaar anderhalve meter afstand wordt gehouden.
– De hygiënevoorschriften van het RIVM worden nageleefd. 
– Tot de zomervakantie en tijdens de examens (4 Juli locatie Helmond) houden we nog even de regels aan dat de ouders de kinderen afzetten en ophalen maar niet aanwezig zijn in het sportcentrum.
Dit in samenspraak met Fitnessclub Helmond om de opstart met de nieuwe regels zo soepel mogelijk te laten verlopen. We hopen op uw begrip hiervoor.
Hopelijk kunnen we na de zomervakantie ook hier weer terug naar het oude!
 
 
Hopelijk hebben we jullie hierbij voldoende geïnformeerd en wij hopen jullie allemaal weer vanaf donderdag 2 Juli binnen te zien bij Fitnessclub Helmond.
Als er nog vragen zijn kun je altijd een mailtje sturen of bellen.
 
# Ook dit jaar houden we weer een foto wedstrijd waar je leuke prijsjes mee kunt winnen. Stuur een mooie Taekwon-Do actie foto van je tijdens  de zomervakantie, deze plaatsen we op de website en op social media. Insturen kan tot en met 28 Augustus, op 31 Augustus worden de prijswinnaars bekend gemaakt.
 
Met sportieve groet,
 
Team Difesa Sports