Eerste online LTC een feit.

Geplaatst op 25-05-2020.

Zondag j.l. werd de eerste OLTC georganiseerd door het CTO in samenwerking met ITF-Nederland. Voor iedereen nieuw, de deelnemers maar ook de instructeurs deze dag. De instructeurs voor deze dag waren sabum Wouter Meijer (Taekwon-Do Nieuwegein) en sahyun Willy van de Mortel (Difesa Sports).

Een 50-tigtal deelnemers hadden zich aangemeld, dit verdeelt in 2 groepen.  Een mooi aantal voor deze eerste keer.

Eerst werden beide groepen bijgepraat over de sine-wave en ritme, hiervan hadden ze vooraf lesmateriaal ontvangen. Daarna werden in beide groepen hun 3 hoogste tuls behandelt.

Met in beide groepen een kleine uitloop (ook lastig voor instructeurs 🙂   ) verliep deze OLTC voorspoedig. De feedback welke we ontvingen was ook erg positief met als aandachtspunten meer tijd/geluid kon beter.  Hier gaan we natuurlijke aan de slag.

Van Difesa Sports waren er twee deelnemers aan deze cursus en dat waren Sydney Ter Burg en Erik van Weverwijk.