Coranavirus en Taekwon-Do

Geplaatst op 09-03-2020.

   

Beste Taekwon-Doka’s en ouders/verzorgers,
Ook van Difesa Sports uit een kleine update m.b.t. de trainingen.v.m. het coronavirus.
Zie hieronder de update gedaan door het RIVM.
Dus ook graag bij verkoudheid, hoesten of koorts de Taekwon-Do trainingen even overslaan en een arts raadplegen.
Met vriendelijke groet,
Het Difesa Sports Team

Update 6 maart: Nieuwe aanwijzing voor inwoners Noord-Brabant

Het RIVM heeft op 6 maart om 18.00 uur een nieuw advies voor de provincie Brabant afgegeven over COVID-19 (Coronavirus). De voorzitters van de Veiligheidsregio’s Midden- en West-Brabant, Brabant Noord en Brabant-Zuidoost en de burgemeesters adviseren inwoners om dit advies van de RIVM vanaf nu op te volgen.

Het RIVM Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu adviseert inwoners van de provincie Noord-Brabant bij verkoudheid, hoesten of koorts hun sociale contacten te beperken. Dit betekent: blijf thuis.