Oh Do Kwan team cup op zaterdag 20 Juni.

Geplaatst op 14-02-2020.

Op zaterdag 20 Juni organiseert Taekwon-Do vereniging OH DO KWAN een team cup wedstrijd. Dit op alle onderdelen dus tuls – sparren – breken en speciale technieken. Dit soort wedstrijden zijn er niet zo vaak en het lijkt me leuk als we daar met de club aan mee gaan doen. Dit vergt wel een gedegen voorbereiding, dus we zullen samen moeten trainen als we hier aan mee doen!

Lees de uitnodiging goed door want er zijn wat afwijkende regels. Heb je interesse geef je dan snel op want dan kunnen we de trainingen gaan inplannen. Opgeven voor 1 Maart als je mee wilt doen, dan kunnen we kijken welke teams we kunnen gaan maken.

Hier de link met alle info:

Ohdokwan Team Cup- Anniversary Edition – Reglement en uitnodiging – 20062020 DEF

Deelnemers:

Jeugd:Kjell Flinsenberg, Joelle Keijers, Denise Keijers, Lukas van der Vorst, Sven Langenhuijsen, Jersey Ter Burg, Sydney Ter Burg

Junioren:

Senioren: Teun Meulen, Jorg Gubbels, Maartje Gubbels, Esli vanLeuken

Scheidsrechters:

Coaches: Willy van de Mortel