Open Dutch 2020 een groot succes

Geplaatst op 31-01-2020.

   

Een week geleden begonnen we met de opbouw van de Open Dutch 2020, nu is alles alweer historie. Deze van 2020 was weer een groot succes mede door de voortreffelijke medewerking van alle vrijwilligers samen met het organisatie team. Zonder jullie allemaal het niet mogelijk om dit te organiseren. Maar natuurlijk ook hartelijk dank aan al onze sponsors. Dank je wel.

Met bijna 700 deelnemers uit 23 landen was het dus echt een internationaal toernooi van top-klasse. Vele kampioenen waren aanwezig, ook leden van het Top Ten Elite Team die ook menige gouden medaille mee namen. Een medaille winnen dit deelnemersveld is zeker niet makkelijk.

Wij van Difesa Sports wisten in totaal toch nog 11 medailles te winnen wat zeker niet slecht is, ook nog een aantal 4e plaatsen waar we er dus erg kort bij zaten!

3e plaatsen waren er voor Maxine Pura 4-6 Dan Tuls, Christian Tobisch tuls junior blauw/rood, Christian Tobisch sparren junior -50kg, Nick Henraath sparren junior +75 kg, Lars Leijten sparren senior 70-85kg

Een 2e plaats voor Demy Halewijn bij sparren, Maartje Gubbels sparren senior -62 kg, Maartje Gubbels overall sparren -62 kg.

Een 1e plaats was er voor Teun Meulen bij senioren sparren blauw/rood -70 kg, Jorg Gubbels senioren zwarte banden-70kg, Jorg Gubbels senioren overall sparren -70 kg

Maar ook voor diegene die niets hebben gewonnen weleen enorme ervaringen hopelijk ook een fijne dag gehad.

Een geweldige dag was het, op naar volgend jaar.