Uitnodiging voor NK in Delft is er nu.

Geplaatst op 27-09-2019.

Het Nederlands kampioenschap word dit jaar georganiseerd door Taekwon-Do Academy Graziela Idili i.s.m. ITF-Nederland op zondag 17 November.

We hopen dit jaar weer met een mooie groep hier aan te gaan deelnemen er zullen dus ook extra trainingen hiervoor komen. We hopen ook dat we mensen krijgen die als scheidsrechter willen fungeren en ook als coach. Geef je graag zo snel mogelijk op bij Sahyun Willy hiervoor.

Hier is de uitnodiging van het NK: Uitnodiging-NK-2020

Scheidsrechters: Andres van Duijnhoven, Emiel Kloor

Coaches: Maartje Gubbels, Willy van de Mortel, Mishel Petrovic

Deelnemers: Sven Langenhuijsen, Sydney Ter Burg, Jersey Ter Burg, Sem van den Elsen, Kjell Flinsenberg, Joelle Keijers, Denise Keijers, Lukas van der Vorst, Maxine Pura, Demi Halewijn, Lucas Tobisch, Robin Wemmers, Erik van Weverwijk