Difesa Sports op WK in Inzell

Geplaatst op 18-04-2019.

Op 2e Paasdag vertrekken de Difesa Sports deelnemers aan het WK richting Inzell, Duitsland. Het toernooi start op woensdag en duurt tot en met zaterdag. Van Difesa Sports zijn Vincent Ha, Maartje Gubbels en Jorg Gubbels de deelnemers die hier gaan starten op verschillende onderdelen. Als coach van Noorwegen is ook sahyun Willy van de Mortel aanwezig. We wensen iedereen veel succes op dit WK.

Natuurlijk kan je de Difesa Sports deelnemers volgen op social media zoals instagram en Facebook maar ook hier op de website gaan we proberen jullie up to date te houden. Hier ook de link van het WK met loting en andere info https://www.itf2019wc.com/en/home

Er is ook een livestream van het WK, hieronder de info en link.

ITF World Championships take place in Inzell, Germany the week of April 22-28, 2019, and SportMartialArts.com is the official live broadcasting organization for this event. 

Make sure to tune into the amazing live streams and action from the event!

http://ow.ly/w8Xe50oAFLw