Tomaz Barada Camp 10 t/m 12 Mei

Geplaatst op 21-03-2019.

Ook dit jaar gaan we weer naar het Tomaz Barada Camp in Rogla, Slovenie.

Een sportkamp voor iedereen ongeacht niveau of leeftijd.

Ook al denkt men altijd dat het kamp alleen maar bezocht word door toppers! Niets is minder waar, natuurlijk zijn die er ook maar de meerderheid zijn dit nog niet maar willen het misschien wel worden. Echter ook de gewonen sporter kan volop aan de bak.

Voor elk wat wils, van Taekwon-Do tot Kickboxen tot MMA maar ook het boxen en het technische gedeelte van Taekwon-Do waar dit jaar ookWereldkampioen Mark Trotter vanuit Nieuw-Zeeland aanwezig is welke samen met Sahyun Willy ook dit op zich nemen. Maar ook Bianbox en buikspier trainingen en trappen op bokszakken behoort allemaal tot de mogelijkheden.

En niet te vergeten je vult zelf je programma in! Ook zwembad en sauna is aanwezig. En verder een mooie Sloveense natuur op dit Sloveense Olympisch sportpark.

Ik kan zeker zeggen een AANRADER.

Heb je interesse meld je dan bij sahyun Willy