Aanmeldingen Open Dutch 2019 komen binnen.

Geplaatst op 30-12-2018.

Op zaterdag 26 Januari is het weer tijd voor de Open Dutch 2019 hier in Helmond.

De organisatie is alweer in volle gang om er weer een fantastisch festijn van de maken. De aanmeldingen van vele buitenlandse deelnemers komen al weer binnen. De internationale status die de Open Dutch heeft gaat het ook in 2019 weer  waar maken.

We willen nu alvast iedereen hartelijk danken voor hun hulp voor dit toernooi, maar ook de sponsors die het ondersteunen.

Ook de Difesa Sports deelnemers/coaches/scheidsrechters beginnen zich op te geven.

Coaches: Mishel Petrovic

Scheidsrechters: Emiel Kloor, Richard Bartels

Deelnemers: Lukas van der Vorst, Christian Tobisch, Lucas Tobisch, Joelle Keijers, Denise Keijers, Kjell Flinsenberg, Sem van den Elsen, Liya Chi, Sam Pots, Maartje Gubbels, Vincent Ha, Jorg Gubbels, Harold Scheffers, Julian Scheffers,