ITF Battle 3e overall

Geplaatst op 08-10-2018.

Tijdens de ITF Battle in Utrecht werden er weer mooie resultaten behaald door onze leden, dit resulteerde in een mooie 3e plaats overall. Een mooie opsteker richting het NK van 4 November in Middelburg.

Dank ook aan de supportersgroep welke duidelijk hoorbaar was in de zaal, en natuurlijk aan de beide scheidsrechters in opleiding Laura Tourne en Marc Spierings.

Hieronder de prijswinnaars maar eigenlijk zijn jullie allemaal winnaars door er o.a. te staan en telkens vorderingen maken.

Tuls: 1e plaats voor Lucas Tobisch, Christian Tobisch, Maartje Gubbels, Jorg Gubbels  2e plaats voor Joelle Keijers, Sydney Ter Burg.

Sparren:1e plaats voor Jersey Ter Burg, Maartje Gubbels  2e plaats voor Denise Keijers, Lars Leijten, Christian Tobisch, Jorg Gubbels  3e plaatsvoor Kjell Flinsenberg en Harold Scheffers

Verder nam Jorg nog deelaam het team sparren ineen gecombineerd team van Zeewolde inwoon daar zijn partijen en het team behaalde de eerste plaats.

Ook maakte Jorg waarschijnlijk de mooiste Taekwon-Do techniek van de dag, echter zijn tegenstander kon hierna niet meer verder en Jorg werd gediskwalificeerd.

Dank ook aan de coaches Maxine en Mishel en Willy voor hun inzet deze dag en Harold Scheffers (bakkerij ’t Stoepje) voor de lekkere versnapering.