Super geslaagd Difesa Taekwon-Do Kamp 2018!

Geplaatst op 22-06-2018.

We zijn eigenlijk nog een beetje aan het herstellen van afgelopen weekend, want het was redelijk zwaar. Meer dan 35 kinderen en bijna 10 begeleiders zijn het hele weekend druk in de weer geweest met Taekwon-do, maar natuurlijk ook met diverse andere sport en spel activiteiten. Wij hebben met zijn allen ontzettend gelachen, en we zullen niet snel de “taekwon-do frikandel / worst aktiviteit” vergeten, geweldig idee Mishel!

Uiteraard horen we graag van de ouders hoe de kinderen het gehad hebben, dus mocht je iemand van de begeleiding zien bij de trainingen de komende weken laat het ons horen. En dan vraag je je natuurlijk af, komt er volgend jaar weer een kamp? Ja dat is wel de bedoeling, we gaan binnenkort samen zitten om een datum vast te zetten, en jullie horen dan uiteraard meer!

Foto’s en filmpjes van het weekend kun je op de Facebook pagina vinden:

Tot volgend jaar!