Difesa Kamp 2018 komt er weer aan!

Geplaatst op 11-04-2018.

Ja wel, de datum staat vast. Het Difesa Kamp komt er weer aan. Noteer hem alvast in je agenda: Zaterdag 16 – Zondag 17 Juni! Vorig jaar hadden we een groot aantal kinderen, en mag je wel stellen dat het een geslaagd maar voornamelijk super gezellig en leuk weekend was. (Voor een indruk, bekijk deze foto’s eens…) Wil jij nu ook mee dit jaar, dan kun je je nu al inschrijven: https://bit.ly/2H7uICG. Hier onder wat meer informatie, flyers / inschrijf formulieren zullen zsm uitgedeeld worden, maar bij voorkeur inschrijven via bovenstaande link!

Zaterdag 16 Juni 13:30 tot Zondag 17 Juni 14:00
Lokatie: Scouting Keent-Moesel, Weert

Op Zaterdag 16 Juni is het dan weer zo ver, het Difesa Sports Taekwon-do Kamp. We hopen dat jullie er ook allemaal bij zijn. We beginnen op Zaterdag om 13:30 en je kunt weer opgehaald worden op Zondag om 14:00. De kosten zijn 25 Euro per deelnemer. Dit bedrag zal automatisch geïncasseerd worden na inschrijving. Let op, de minimum leeftijd voor deelname 7 jaar.

Wat kun je allemaal verwachten?

  • Taekwon-do training
  • Taekwon-do sport en spel
  • Een speurtocht / dropping
  • Plezier!

Geef je op tijd op zodat je het niet hoeft te missen!

** UPDATE **

Randy heeft een leuk film: https://www.devdrive.nl/difesa/jeugdkamp2018/