Holland Cup 27 en 28 Mei.

Geplaatst op 03-04-2017.

1898811_683974385000147_592626953_o

Wie gaat er mee naar de Holland Cup op 27 & 28 Mei.

Op zaterdag 27 en zondag 28 Mei is weer het jaarlijkse Holland Cup toernooi in Pijnacker. Deze wedstrijd word georganiseerd door Sportschool Tim Kool en valt ook onder de Master Series van ITF-Nederland. Wie van de Difesa Sports leden wil hier ook mee naartoe om er aan deel te nemen. Op zondag is het alleen voor de lage banders. Dus als je hier interesse in hebt laat het snel aan sahyun Willy weten. Ook als je als scheidsrechter of coach mee wilt. Hieronder de link voor de uitnodiging.  Uitnodiging HOLLAND CUP

Deelnemers: Jorg Gubbels, Maxine Pura, Sem van de Elsen, Bryan van de Westerlaken, Vincent Ha, Robin Wemmers, Lucas Tobisch, Christian Tobisch, Denise Keijers, Job Maassen, Andres van Duijnhoven, Zofia Hikspoors, Aaron Epping

Coach op zaterdag en/of zondag: Maxine Pura, Mishel Petrovic, Willy van de Mortel, Maartje Gubbels

Scheidsrechter op zaterdag en/of zondag: Emiel Kloor, Jorg Gubbels, Erik van Weverwijk, Arjen van der Meer