Difesa Taekwon-do kamp… schrijf je in!

Geplaatst op 16-02-2017.

Op Zaterdag 1 April is het dan zo ver, nee dit is geen grap, het Difesa Sports Taekwon-do Kamp. We hopen dat jullie er ook allemaal bij zijn. We beginnen op Zaterdag 1 April om 10:30 en je kunt weer opgehaald worden op Zondag 2 April om 12:00. De kosten zijn 25 Euro per deelnemer. Dit bedrag zal automatisch geïncasseerd worden.Wat kun je allemaal verwachten?

  • Taekwon-do training
  • Taekwon-do sport en spel
  • Een speurtocht / dropping
  • Kampvuur
  • Plezier!

We hebben plaats voor 44 personen in de hut (Polvo Kamp te Riethoven). Dus schrijf je snel in hier:

https://goo.gl/forms/twRPKBFBucEyYwF82

Onderstaande personen hebben zich al aangemeld, sta je er nog niet bij vul dan snel het formulier in!

Aaron Epping, Norah Epping, Andres van Duijnhoven, Liam Meulendijk, Robin Wemmers, Christian Tobisch, Lucas Tobisch, Sem van den Elsen, Melvin van den Meulenhof, Lukas van der Vorst, Niels Verbakel, Job Maassen, Jelte Maassen, Tomas Rodrigues, Indy Weismann, Denise Keijers, Marijn Alofs, Sydney Ter Burg, Menno Manders, Bryan Do, Ashley Do, Melissa van der Klei, Evelien de Koning, Aileen van Schijndel