Geslaagde dag voor Difesa bij de Open-Dutch!

Geplaatst op 31-01-2017.

Als je het ons vraagt dan was het Open-Dutch tournooi voor Difesa een geweldig succes. Niet alleen door de vele prijzen die onze leden hebben binnengehaald, maar ook natuurlijk door het succesvolle evenement wat mede door jullie hulp mogelijk is gemaakt. Hierbij willen we dus eerst alle vrijwilligers bedanken die Zaterdag en Zondag hebben geholpen! Zonder jullie hulp was dit niet mogelijk, en we hopen ook dat jullie er volgend jaar weer bij zijn! Ik kan alvast met jullie delen, dat volgend jaar het tournooi dichter bij huis zal zijn, maar daar over later meer!

Daarnaast willen we uiteraard alle coaches bedanken, Mishel, Maxine, Maartje, Robin en Aaron. Ook zonder jullie was het niet mogelijk om alle Difesa mensen zo’n dag te laten beleven. We willen iedereen die in de prijzen is gevallen feliciteren, en iedereen die heeft deelgenomen bedanken voor hun inzet en we hopen alle deelnemers van Difesa volgend jaar weer te zien, en het liefste natuurlijk nog meer van jullie!

Hierbij de resultaten van Difesa:

 • Senioren Heren Team Sparren – 1ste plaats
 • Christian Tobisch – 1ste plaats Tuls
 • Andres van Duijnhoven – 1ste plaats Tuls
 • Job Maassen – 2de plaats Tuls
 • Zofia Hikspoors – 2de plaats Tuls
 • Jorg Gubbels – 2de plaats Tuls
 • Maxine Pura – 2de plaats Tuls
 • Jerom Dankers – 1ste plaats Sparren
 • Brian vd Brand – 2de plaats Sparren
 • Jorg Gubbels – 3de plaats Sparren
 • Lukas vd Vorst – 3de plaats Sparren
 • Christian Tobisch – 2de plaats Sparren
 • Denise Keijers – 3de plaats Sparren
 • Gitana Six – 1ste plaats Sparren
 • Wim Sevenich – 2de plaats Sparren

De eerste foto’s van de Open-Dutch zijn ook online gezet, en Jurgen Spierings is zo aardig geweest om uit de letterlijk 1000’en foto’s die hij heeft gemaakt de Difesa mensen er uit te filteren en er een aparte folder voor aan te maken op Flickr. Ga dus snel naar Jurgen zijn flickr pagina en kijk of je jezelf kan vinden. Later vandaag of morgen zal ook Duncan zijn foto’s delen via de facebook pagina van Open-Dutch.

DSC_9390