1 week voor de Open Dutch.

Geplaatst op 22-01-2017.

banner Open Dutch

Het is weer bijna zover, nog een week en de Open Dutch staat weer voor de deur. Dit jaar ook weer met erg veel Difesa Sports deelnemers, vooral bij de jeugd. Dat is mooi want daarmee hebben we ook de toekomst.

Alvast iedereen bedankt voor je inschrijving en/of hulp als scheidsrechter of coach.

Ook voor hen welke zich al hebben opgegeven om als vrijwilliger tijdens de Open Dutch aanwezig te zijn. Zonder jullie is het niet mogelijk. Mocht je jezelf nog niet hebben opgegeven maar wel wilt helpen op zaterdag bv met het opbouwen van de zaal (vanaf 18.45) of op de zondag tijdens de wedstrijd geef je dan snel nog op bij sahyun Willy. Alle hulp is van harte welkom.

Ook dit jaar weer veel buitenlandse deelnemers aanwezig, met Europese en Wereldtoppers van de partij. Dus wil je eens Top-Taekwon-Do in het echt zien kom dan langs zondag 29 Januari in sporthal Naestebest in Best.

OpenDutch12_1

Doulay