Veel prijzen voor Difesa op het NK Taekwon-do

Geplaatst op 07-11-2016.

Afgelopen weekend was het NK Taekwon-do in Amsterdam. Uiteraard kon Difesa Sports niet ontbreken. Het was niet alleen een gezellige dag, maar ook een succesvol toernooi met veel prijzen zoals je kunt zien aan de lijst hieronder!

 • Job Nederlands kampioen springen
 • Vincent Nederlands kampioen springen
 • Yarra Nederlands kampioen springen
 • Yarra Nederlands kampioen Tuls
 • Maxine Nederlands Kampioen springen
 • Bryan Nederlands kampioen sparren
 • Lucas Nederlands kampioen sparren
 • Vincent Nederlands kampioen sparren
 • Zofia Nederlands Kampioen sparren
 • Maxine Nederlands Kampioen breken
 • Jorg 2e prijs tuls
 • Jorg 2e prijs sparren
 • Yarra 2e prijs breken
 • Vincent 3e prijs tuls
 • Job 3de prijs tuls
 • Job 3de prijs sparren
 • Jorg 3e springen
 • Tomas 3e sparren

En Vincent daarnaast ook nog beste “Junior Heren” van het toernooi. Geweldig gedaan iedereen, bedankt voor jullie inzet en uiteraard alle coaches en scheidsrechters ook bedankt want zonder jullie was dit niet mogelijk!

Op naar het volgende toernooi, en die is overigens niet te ver weg, voor diegene die ook een keer een toernooi willen doen maar “nieuw” zijn is er de Fuju Mae Kids Cup (Let op, non-contact en semi-contact afhankelijk van leeftijd!) en voor de hogere banden en junioren/senioren de Elite Cup. 17 en 18 December in Sint Oedenrode

teamdifesa

vincent job