Europese kampioenschappen in Finland.

Geplaatst op 23-04-2016.

Van 28  April t/m 1 Mei vinden de Europese kampioenschappen plaats in Tampere, Finland. Deze keer geen Difesa Sports deelnemers erbij, zowel Vincent als Jorg zitten net voor hun school examens waar nu alle aandacht naar gaat.

Sabum Emiel Kloor zal als scheidsrechter voor Nederland aanwezig zijn, sahyun Willy van de Mortel als coach van Noorwegen.

Een bekende van Difesa Sports, de uit Finland komende Samuli Rossi zal in zijn thuisland hoge ogen willen gooien naar de titel. Wij van Difesa Sports wensen hem veel succes toe. Wil je dit misschien persoonlijk doen dan kan dat via zijn FB pagina ; https://www.facebook.com/rossi.samuli?fref=ts

Natuurlijk ook alle deelnemers/coaches/trainers/supporters/scheidsrechters van ITF-Nederland heel veel succes gewenst tijdens deze EK.

 

 

SM2016-016