Difesa op de Fuji Mae Kids Cup met een 1ste en 3de plaats!

Geplaatst op 20-12-2015.

Vandaag was de Fuji Mae Kids Cup. Van Difesa waren er 2 deelnemers: Gitana Six en Norah Epping. Jerom Dankers was coach en Jorg Gubbels was mee als scheidsrechter. Zeer geslaagde en gezellige dag, met geweldige resultaten van Gitana! (1ste bij Tuls, 4de bij Springen en 3de bij Sparren!) Norah viel helaas net buiten de prijzen, maar heeft het heel goed gedaan voor een eerste “echte” wedstrijd.

DSC_9927  DSC_9940

Hopelijk kunnen we er volgend jaar weer bij zijn, en dan met een grotere groep! Heel leuk tournooi, erg goed georganiseerd, bedankt Fuji Mae Kids Cup en natuurlijk bedankt Jorg en Jerom voor jullie inzet als vrijwilligers!

De foto’s van Norah en Gitana zijn hier te vinden op Facebook: http://on.fb.me/1Yuwm1k