Open Berghem succes.

Geplaatst op 03-12-2015.

Op zondag 29 November werd in Oss weer het Berghem Open gehouden, ditmaal ook met deelnemers uit België, Ierland en Schotland en een uit Finland 🙂

Difesa Sports was met 4 deelnemers aanwezig, Indy Weismann, Marnik van Geelen, Jerom Dankers en Samuli Rossi.

Het werd een lange dag dit doordat er een verliezers ronde was zodat iedereen minimaal 2 maal aan de beurt kwam. Wel leuk maar lichtelijk onderschat wat tijdsduur! Op het onderdeel tuls ging het meteen goed van start met 2 maal een eerste plaats, zowel Jerom als Samuli bleken de sterkste te zijn.

Met het sparren was als eerste Indy aan de beurt, in een onderlinge competitie wist ze de 2e plaats te behalen. Goed gedaan Indy.

Toen was het lang wachten voordat de andere drie allen tegelijkertijd aan de beurt waren. Voor Marnik zijn eerste wedstrijd, spannend dus. De eerste partij verloor hij maar de tweede wist hij te winnen met goede stoten naar het lichaam. In de derde partij was zijn grotere tegenstander nets iets beter. Toch een goede ervaring opgedaan.

Jerom wist zijn tegenstanders te overklassen, dit met vooral mooie hoofdtreffers gecombineerd met handtechnieken. Zo wist hij ook de finale te winnen en de verdiende eerste plaats ook bij het sparren mee naar huis te nemen.

Dan onze Finse gast Samuli, dit maal starte hij in een hogere gewichtsklasse wat hem echter niet deerde. Na een nog wat stroeve eerste partij kwam hij daarna goed op stoom en dit resulteerde in een mooie winst ook op dit toernooi. Na eerder al de Battle of Utrecht te hebben gewonnen kwam er nu ook de Berghem Open bij.

Ook nog dank aan Pieter Dillen voor het maken van de mooie foto’s.  Nu start de voorbereiding van de Open Dutch van zondag 24 Januari in Best.

IMG_0973

IMG_0974

IMG_0938

IMG_0929

IMG_0984

_1000986

_1000989

IMG_0989

IMG_0953

IMG_0959