LTT en Plaque training in Utrecht.

Geplaatst op 13-10-2015.

Zaterdag 10 Oktober werden er 2 evenementen georganiseerd door ITF-Nederland in Utrecht.

In de morgen was de plaque training voor instructeurs. Van Difesa Sports waren Maartje Gubbels, Emiel Kloor, Maxine Pura en Willy van de Mortel hierbij aanwezig. Sahyun Willy en sabum Maxine waren deze dag in actie om de training te verzorgen tezamen met de andere CTO-leden. Dit was voor Maxine haar eerste keer dat ze in actie kwam als lid van het CTO. Er waren in de morgen 57 instructeurs aanwezig voor deze training. In de middag voor de LTT (Landelijke Technische Training) maar liefst 106 deelnemers!

In de pauze werden er o.a. foto gemaakt door een professionele fotograaf, deze kunnen door ITF-Nederland weer gebruikt worden voor pr doeleinden.

Al met al een lange maar leuke en leerzame dag.

IMG_9664

IMG_9671

IMG_9645

IMG_9648

IMG_9650