Difesa Sports Open Jeugd Toernooi

Geplaatst op 16-09-2015.

logotest 

Onderwerp: Difesa Sports Open Toernooi 2015

 

Heb je altijd al mee willen doen met een Taekwon-Do wedstrijd? Nu is je kans! Difesa Sports organiseert een vriendschappelijk open toernooi voor de jeugd waar iedereen welkom is. Naast alle Difesa leden betekend dit ook dat er een aantal regionale bevriende vereningingen voor uitgenodigd zijn. Wij hopen ook deze keer weer op veel aanmeldingen, maar moeten helaas een maximum van 60 deelnemers hanteren.

Zoals altijd zullen wij ook deze keer weer op basis van een poule systeem werken zodat iedereen altijd meerdere partijen kan draaien. De poules zullen samengesteld worden op basis van lengte, gewicht en leeftijd. Vul daarom het formulier zorgvuldig in.

Zet het op je kalender en zorg er voor dat je je op tijd inschrijft!

Let op: Deelname is gratis, maar aanmelden is deelnemen!

Als je nog geen formulier hebt ingeleverd, dan kun je je ook hier direct aanmelden: bit.ly/difesatoernooi

Wij hopen jullie allemaal Zondag 18 Oktober te zien.

 

Sahyun Willy van de Mortel

 

 

Belangrijke informatie:

Sporthal de Pompenmaker

Ten Borchwardplein 32, Heeze

Zondag 18 Oktober

Zaal open 09:30

Aanvang 10:00

difesa-club-tournooi 2015-h2