Online inschrijven voor ITF-Nederland activiteiten.

Geplaatst op 03-09-2015.

IMG_8256

Let op! Nu voor bijna alle ITF-Nederland activiteiten verplicht in te schrijven en betalen via het online systeem.

Het zal jullie niet ontgaan zijn: de vruchten van het nieuwe bondspaspoort – in de vorm van het nieuwe pasje, een geüpdate ledensysteem en dito website – kunnen inmiddels worden geplukt.
Inschrijven voor (bijna alle) I.T.F. Nederland evenementen gaat voortaan online via www.itf-nederland.nl/evenementen.
BELANGRIJK: zorg dus dat je je op tijd online inschrijft. Ter plekke inschrijven en contant betalen is NIET meer mogelijk.
CLUBHOUDERS: inschrijvingen worden nu individueel gedaan door jullie leden en het is dus CRUCIAAL dat de info in het ledensysteem up-to-date is!

HOE HET WERKT
Bij elk evenement (www.itf-nederland.nl/evenementen) staat een inschrijflink. Je hebt je ITF NL-nummer nodig (staat op je paspoort) en toegang tot online bankieren (zie hieronder).
Volg na klikken op de link de stappen en betaal online (iDeal en creditcard). Het systeem mailt je een factuur die tevens fungeert als inschrijfbewijs. Op de dag van het evenement wordt je paspoort gescand om je inschrijving te controleren.
Alle inschrijfregels zijn ingeprogrammeerd, dus als er ingangseisen zijn (bijv. “vanaf blauwe band, 14 jaar”, of “vanaf 4e Dan gratis”), dan houdt het systeem hier rekening mee.
Vragen: secretariaat@itf-nederland.nl