Eerste ICC in Nederland op 20 en 21 Juni.

Geplaatst op 28-04-2015.

In het weekend van 20 & 21 Juni zal de eerste ICC (International Competition Course) worden gegeven, en dat in Utrecht.

De instructeurs die deze cursus geven zijn dan ook de top-instructeurs van de ITF. Met Grandmaster Wim Bos 9e Dan uit Italië, Master Willy van de Mortel 8e Dan uit Nederland, Master Jerzy Jedut 8e Dan uit Polen en Sabum Tomaz Barada 6e Dan uit Slovenië.

Alle onderdelen welke met competitie te maken hebben zullen aan bod komen, onderdelen van sparring, power breken, tul, speciale technieken, coaching, strechtsing, kussen training, zelfverdediging etc.

Een must voor een ieder die iets met competitie heeft!  Geef je op voor 30 Mei bij sahyun Willy.

Hieronder meer informatie en inschrijfformulier.

Informatie ICC Utrecht

Inschrijfformulier ICC Utrecht

 

Tot ziens in Utrecht bij de eerste ICC.

ICC course