Mooie resultaten tijdens Holland Cup.

Geplaatst op 13-04-2015.

Er werden mooie resultaten behaald tijdens het internationale toernooi “Holland Cup” in Pijnacker. Deze wedstrijd werd professioneel en goed georganiseerd door sportschool Tim Kool. Maar liefst 582 deelnemers uit 16 landen waren aanwezig voor dit 2-daags evenement.

Zaterdag was Difesa Sports aanwezig met Zofia, Job, Vincent, Jorg, Brian en Maxine. Coach was Mishel Petrovic en scheidsrechters waren Luc Melters en sahyun Willy.

Zondag reisde Bob samen met Luc weer naar Pijnacker om voor de prijzen te gaan!

Zofia en Job hebben het goed gedaan echter zijn ze beiden niet in de prijzen gevallen, echter wel hun uiterste best gedaan en dat is het allerbelangrijkste!

Prijs winnaar van de zaterdag waren Maxine Pura die een 3e plaats behaalde bij de Dames 4e Dan/6e Dan op het onderdeel Tuls.                                                                                         Ook Vincent Ha werd 3e in de category junior 2e Dan, met als 2e clubgenoot Jorg Gubbels.

Ook bij het sparren wist Vincent Ha in de klasse -50 kg een 3e plaats te winnen. Jorg Gubbels ging zelfs met de titel naar huis door een mooie 1e plaats te winnen in de klasse -56 kg. Voor beide een goede laatste test richting het WK in Mei toe.

Brian won zijn eerste partij maar verloor zijn 2e tegen de latere winnaar Ludvig Saele uit Noorwegen. Bij het team sparren kwam hij uit voor een team uit Noorwegen en wist hij zijn partij tegen de wereldkampioen -63 kg te winnen! Het was echter niet genoeg om het Engelse team te verslaan.

Op de zondag werd er gestart met een landen ontmoeting met Engeland, dit ter ere van het 60-jarig bestaan van Taekwon-Do. Jorg zat ook in de afvaardiging van het Nederlands team dat de ontmoeting nipt met 16 tegen 15 wist te winnen.

Bob van de Waterlaat kwam op zondag uit in zowel Tuls als sparren, bij de tuls was hij niet zo succesvol en werd overmant door de zenuwen! Echter op het onderdeel sparren -76 kg zette hij alles weer recht en behaalde de eerste plaats. Gefeliciteerd Bob.

Jorg Gubbels podium sparren Jorg & Maxine & coach Mishel Bob op podium