Difesa Sports Toernooi zondag 8 Maart.

Geplaatst op 05-02-2015.

 

Groep 21 sept

Onderwerp: Club Toernooi Jeugd 2015, Difesa Sport.

Heb je altijd al mee willen doen met een taekwon-do wedstrijd en heb je het vorige club toernooi gemist? Of vond je het vorige club toernooi helemaal geweldig en wil je meer? Difesa Sport organiseert weer een toernooi voor de jeugd van Difesa Sport waar iedereen welkom is. Er is voor iedereen iets: Tuls, Sparren (contact / non-contact) en springen. En natuurlijk is het mogelijk om alle drie de onderdelen mee te doen.

Het toernooi zal plaats vinden op Zondag 8 Maart in de sporthal “De Pompenmaker” te Heeze. Dit is een uitstekende manier om (extra) wedstrijd ervaring op te doen, en natuurlijk een leuke dag te beleven.

Let op: Deelname is gratis, maar aanmelden is deelnemen!

Als je nog geen formulier hebt ingeleverd of gekregen, dan kun je je ook hier direct aanmelden: http://bit.ly/difesatoernooi

Wij hopen jullie allemaal Zondag 8 Maart te zien.

Sahyun Willy van de Mortel

 

Belangrijke informative:

Sporthal de Pompenmaker

Ten Borchwardplein 32, Heeze

Zondag 8 Maart

Aanvang 10:00, zaal open 09:30.

 

difesa-club-tournooi 2015