Goede resultaten op Open Dutch 2015

Geplaatst op 19-01-2015.

Tomaz & Wim & Jorg & Vincent

Difesa Sports deelnemers aan de Open Dutch 2015 hebben goed gepresteerd.

Bij de blauwe en rode banders wist Zofia Hikspoors een 1e plaats te winnen bij het sparren, bij de tuls werd ze derde.

In de A-klasse, zwarte banders was er bij het onderdeel tuls een 3e plaats voor Vincent Ha. Een 2e plaats voor Jorg Gubbels in dezelfde categorie, 2e Dan junior.       In de senioren klasse 2e Dan wist Bryan v/d Westelaken een mooie 3e plaats te behalen. In de klasse 4e en hoger wist Maxine Pura een 3e plaats te winnen in deze sterke klasse die door Italië gewonnen werd.

Bij het sparren zwarte banders was er een 3e plaats voor Vincent Ha, junior -50 kg.

Een 2e plaats voor Jorg Gubbels die in finale verloor van een Ierse tegenstander, klasse -56 kg.

Ook een 2e plaats voor Maartje Gubbels in de klasse -62 kg senioren dames.  Bij de senioren heren was het Brian van den Brand die in de finale verloor van een tegenstander uit Slovenië en zo ook een 2e plaats pakte.

Bij het teamsparren had Difesa Sports wat team samengesteld met deelnemers van andere landen, zo at bv de Ier Hong Looi bij het senioren team van Difesa Sports.  Senioren dames met Maartje Gubbels en een Ierse en Sloveense partner behaalde een 2e plaats.  Het junioren team met Jorg Gubbels & Luc Buikema & Michal McRoberts uit Scotland wisten ook een 2e plaats te behalen.

Hier alvast enkele links met foto’s.

Jurgen Spierings site

Foto album van Jurgen Spierings

Duncan Epping site

Foto album van Duncan Epping