IIC in Treviso, Italië.

Geplaatst op 18-11-2014.

IMG_5758   groep Masters

De 98-ste International Instructors Course (IIC) werd gehouden in Treviso, Italië. De drie Grand Masters Hector Marano, Lan Ung Kim en Wim Bos waren de instructeurs op deze IIC. Deze IIC was alleen voor 4e Dan en hoger, desondanks was het toch nog een grote opkomst met een 180 personen. Veel aandacht ging naar de behandeling van de 24 tuls, dit tot in detail. Maar ook de dynamische oefenvormen van GM Wim Bos waren interessant en afwisselend. Voor Nederland ging master Coos van de Heuvel op examen voor 8e Dan, en deed dit ook prima. Op de zaterdag in de namiddag was er ook nog even tijd om een bezoek aan Venetië te brengen. De volgende IIC zal plaats vinden in Trondheim, Noorwegen en dan de 100ste in Aberdeen, Schotland! Al met al een goede update van alle technieken en ook het sociale aspect kwam goed aan bod op het uitstekende banquet met magie en zang.

Complimenten aan de organisatie.