Seminar in Spanje

Geplaatst op 07-10-2014.

Voorpagina La Nucia

In het laatste weekend van september was sahyun Willy van de Mortel voor een seminar in Spanje. Vicente Ibanez organiseerde i.s.w. met de nationale Spaanse bond een sparring seminar in La Nucia. Het net buiten Benidorm gelegen La Nucia beschikte over heel mooie sportaccomodatie waar de seminar gehouden werd.

Op vrijdag na een bezoek aan het secretariaat van de ITF werd er eerst door sahyun Willy nog examens afgenomen. Op zaterdag en zondag waren de sparrings sessies met ook een aantal deelnemers van het nationale team. Er werd flink wat afgezweet want het was ongeveer 34 graden daar! Bij de afsluiting van de seminar ontvang sahyun Willy uit handen van Vicente Ibanez een mooi aandenken.

Het was een waar genoegen om terug in Spanje te zijn, en zo oude vriendschappen weer aan te halen. Plannen om volgend jaar terug te keren zijn al gemaakt.

Zie hier ook het verslag in het Martial Arts tijdschrift.  www.accionmarcial.com