Instructeurs

Hieronder een overzicht van de trainers en assistenten welke de lessen verzorgen of hierbij assisteren.

Willy tumb 1

Willy van de Mortel  

Sahyun Willy van de Mortel is in 1976 begonnen met beoefenen van Taekwon-Do. Momenteel is hij in het bezit van de 8e dan, als één van de weinige in Nederland draagt hij de Master titel.Als deelnemer is hij winnaar van meer dan 140 prijzen op nationale en internationale toernooien. Tevens was hij lid van het nationaal team welke Europees kampioen en zilver en brons behaalden op de Wereld kampioenschappen in Budapest en Athene.   

Als trainer en coach is sahyun Willy onder andere bekend van de vele successen die hij behaalde met Tomaz Barada (Slovenië), Julia Cross (Schotland) en Bianca Tapilatu (Nederland). Als trainer en coach in dienst van Nederland, Italië, Slovenië, Nieuw-Zeeland en Noorwegen is hij goed voor meer dan 50 ereplaatsen op zowel Europese- als Wereld kampioenschappen! Sahyun Willy is dan ook een graag geziene gast op nationale en internationale Taekwon-Do trainingen en wedstrijden.

Naast het wedstrijd Taekwon-Do verzorgt sahyun Willy veel van de lessen bij Difesa Sports. Door zijn inspirerende lesgeefstijl weet hij de leerlingen in een mum van tijd te enthousiasmeren om het maximale uit hun kunnen te halen.

8e Dan     H-8-2
Internationaal Instructeur 796
Internationaal scheidsrechter A-496
Gecertificeerd Taekwon-Do KIDS Instructeur 16-06-2013

Roy tumb 1

Roy van de Donk (non-actief)

Roy is in 1987 op 14 jarige leeftijd met Taekwon-Do begonnen. In 1994, op 20 jarige leeftijd, heeft hij zijn zwarte band behaald. Sinds 2007 is hij in het bezit van de 4e Dan.  Van 1993 tot en met 2013 is Roy actief geweest binnen het wedstrijd Taekwon-Do. Met het nationaal team heeft hij deelgenomen aan de Wereldkampioenschappen in Argentinië in 1999. Hij is winnaar van meer dan 100 prijzen op nationale en internationale toernooien.
Sinds enkele jaren verzorgt hij lessen bij Difesa Sports en weet hij de leerlingen te verbazen met zijn enorme lenigheid en passie voor Taekwon-Do.

4e Dan H-4-43
Internationaal Instructeur 1631
Nationaal scheidsrechter B-N 0290004

Mishel tumb 1

Mishel Petrovic

Taekwon-Do…… ergens eind september 1993 ben ik door mijn vader uiteindelijk op een proefles afgezet. In eerste instantie had mijn vader liever dat ik viool ging spelen, waarop mijn moeder antwoorde..’en wat als hij op straat een keertje ruzie krijgt, moet hij dan viool voor ze gaan spelen?’

Al snel merkte hij dat ik iets anders wilde en accepteerde mijn keus. Ja hoor hier ben ik dan , mijn naam is Mishel Petrovic 34 jaar oud en beoefen nu ruim 21 jaar Taekwon-Do.

Taekwon-Do is voor mij een deel van mijn leven geworden en een grote passie. Door Taekwon-Do te beoefenen ga ik gedisciplineerder door het leven en leerde ik mezelf beter kennen. Ik haal veel voldoening uit de wekelijkse trainingen.

Tot 5 jaar geleden heb ik met succes aan veel wedstrijden deelgenomen, zowel nationaal als internationaal. Met ondermeer de Europese titel in 2004 in Rimini, Italie. Nu richt ik me meer op het coachen en trainen om de nieuwe gemotiveerde generatie zich te laten ontwikkelen en hun sportieve doelen te bereiken.

Dit doe ik samen met mijn trainer sahyun Willy van de Mortel

4e Dan H-4-47
Internationaal Instructeur 1874
Nationaal scheidsrechter B  B-N 0290003

Maartje tumb 2

Maartje Gubbels

Maartje begon op 5 jarige leeftijd met Taekwon-Do bij Difesa Sports. In 2010, op 13 jarige leeftijd heeft ze haar zwarte band behaald. Maartje is momenteel 3e Dan en zeer actief binnen het wedstrijd Taekwon-Do. Door haar aansprekende resultaten is zij vanaf 2013 dan ook lid van het nationaal team. De kroon op haar nog jonge Taekwon-Do carrière kwam op de Europese kampioenschappen 2013 in Zweden met twee maal goud op de onderdelen sparring en teamsparring.

Sinds enige tijd geeft zij ook les bij Difesa Sports. Enthousiast en vol passie brengt ze haar kennis en ervaring over op de leden.

3e Dan H-3-77
Nationaal Instructeur 607831
Nationaal scheidsrechter C ITFNL002905257
Taekwon-Do KIDS instructeur 16-06-2013

 

Maxine tumb 1

Maxine Pura

Maxine begon ook op jonge leeftijd met Taekwon-Do bij Difesa. Na verloop van tijd begon ze ook wedstrijden te draaien met vele mooie resultaten. In 2006 wist ze Open Duits kampioen te worden, ook ereplaatsen op de Open Sloveense. Hoogtepunten in dit jaar was haar Europese titel welke ze in Roemenie behaalde op het onderdeel Tuls. Tijdens de World Cup in Benidorm, Spanje dat jaar behaalde ze een 2e plaats bij de Tuls en een 3e plaats bij het sparren. Tijdens het wereldkampioenschap in 2007 in Quebec, Canada werd ze ook 2e op het onderdeel Tuls. Prachtige prestaties waar ze heel erg trots op kan en mag zijn.

4e Dan H-4-64
Internationaal Instructeur 608081
Nationaal Scheidsrechter B B-N 0290006

Jorg tumb 1

Jorg Gubbels

Jorg begon op 5 jarige leeftijd met Taekwon-Do bij Difesa Sports. In 2010, op 13 jarige leeftijd heeft hij zijn zwarte band behaald. Jorg is momenteel 2e Dan en zeer actief binnen het wedstrijd Taekwon-Do. Sinds 2015 lid van het national team en deelnemer aan het WK 2015 in Italië en in Oktober 2015 aan het EK in Schotland. In Schotland tijdens het EK wist hij een 3e plaats te behalen op het onderdeel sparren junioren -56 kg.

Sinds enige tijd geeft hij ook les bij Difesa Sports. Samen met Maartje geeft hij les aan een jeugdgroep en helpt in andere lessen en locaties.

2e Dan H-2-202